Jóga – začínáme 20.9. 2022. Volná místa – úterý 2/18, středa 2/18, kvůli omezené kapacitě se prosím hlaste předem na mailu daniela.kalvodova@gmail.com

Ochutnávková lekce jógy + info ke kurzu – 13.9. v 17h (90min), cena 100 Kč

Norbekov, Pilates – začínáme v týdnu od 5.9. (čtvrteční Pilates od 15.9.), na lekce je možné přijít bez ohlášení

Taneční aerobic a Zumba pro děti 6-12let – začínáme 6.10., náhrada za STREET DANCE

Adresa:       Blansko-Horní Lhota 127 (vchod spodem od Ráječka). Prostory nově zrekonst. volnočas. centra Hornolhotských maminek, pohodlné parkování přímo u budovy.

.


.
JÓGA – tradiční jóga cílená na potřeby dnešní doby – uvolnění tělesného a psychického napětí skrze vědomý pohyb a dech, vnitřní ztišení a propojení se sebou sama. Úroveň  začátečník (úterý) a rozhraní začátečník/mírně pokročilý (středa). Lekce jsou koncipované tak, aby je zvládly i starší nebo méně pohyblivé osoby. S sebou je vhodná menší deka a jógový bloček nebo polštářek. Délka lekce: 80min. Vstupné: polol. permanentka 1800Kč /18 lekcí, jednotlivá lekce 130Kč
Lektor: Daniela Kalvodová
NORBEKOV – nevšední, jednoduché, zábavné a účinné cvičení pro zlepšení vitality, omlazení těla a mysli, posílení páteře a kloubů. Vychází z tajné súfijské jógy a působí ve fyzické i psychické rovině současně. Cvičí se ve stoje a s vnitřním úsměvem : )  Vhodné pro všechny generace a kondiční úrovně, dynamiku si určuje každý sám. Délka lekce:  60min. Vstupné: jednotlivá lekce 70Kč, permanentka 600Kč/10 lekcí (sleva děti, důchodci, MD – 60Kč, 500Kč)
Lektor: Daniela Kalvodová
SM SYSTÉM – sestava účinných cviků MUDr. Smíška s využitím pružných lan aktivuje spirální svalové řetězce a protahuje páteř směrem vzhůru, tím udržuje celé tělo v dobré kondici. Vhodné pro všechny generace a kondiční úrovně. Cvičí se ve stoje. Vstupné: jednotlivá lekce 70Kč, permanentka 600Kč/10 lekcí (sleva děti, důchodci, MD – 60Kč, 500Kč)
Lektor: Daniela Kalvodová
PILATES – ucelená metoda pro práci s tělem a myslí, které udržuje v dokonalé rovnováze. Buduje pevnéštíhlé tlo, rozvíjí sílu, ohebnost, rovnováhu, koordinaci, koncentraci a správné dýchání. Kombinujeme klasiku na podložce s cviebními pomckami. Délka lekce:  60min Vstupné: jednotlivá lekce 70Kč, permanentka 600Kč/10 lekcí (sleva děti, důchodci, MD – 60Kč, 500Kč)
Lektor: Vlasta Němcová, Daniela Kalvodová
ZUMBA – taneční dynamické cvičení inspirované latinsko-americkou hudbou s prvky merengue, salsy, samby, hip-hop a dalších. Taneční pohyby jsou složeny z jednoduchých kroků, které se každý snadno naučí.  Délka lekce:  60min Vstupné: jednotlivá lekce 70Kč, permanentka 600Kč/10 lekcí (sleva děti, důchodci, MD – 60Kč, 500Kč)
Lektor: Lucie Borešová
TANEČNÍ AEROBIC a ZUMBA pro děti (náhrada Street Dance) –  Taneční aerobic vychází ze základních kroků aerobicu a je obohacený o prvky s taneční choreografií. Zumba je inspirována latinsko-americkou hudbou s prvkymerengue, salsa, reggaeton, samba, hip-hop a dalších.Taneční pohyby jsou složeny z jednoduchých kroků, které se každý snadno naučí. Děti si zlepší koordinaci pohybů, naučí se něco nového a získají sebevědomí při veřejných vystoupeních. Délka lekce:  60min. Vstupné: 50Kč, 10 vstupů 400Kč
Lektor: Markéta
Další info o pravidelných lekcích v Centru HM najdete na stránkách Hornolhotských maminek